Sunday, August 19, 2018

5 19 8 Pupuisian Sunda

Dipapag ku kebon entéh
Jurang lungkawing nu matak nyérédét kana haté
Gunung sapaparat jalan nu ngariceupan
Tanjakan-pudunan noél haté seseblakan
Ngabagéakeun Aa rék mulang.

#HariringCisewu

Disambut oleh kebun teh
Jurang curam yang mencubit hati
Gunung sepanjang jalan memberi kedipan
Tanjakan-turunan mencolek hati dagdigdug
Menyambutku yang ingin pulang.


Duuuuh, Emaaaak....! Ieu ujaaaaang....hehehe
Bitcoin Offers:
Free Bitcoin, Double Bitcoin, Bitcoin Investment, Bitcoin Trading



"Bitcoin and Forex are high risk business. We must join them smartly."

No comments: