Wednesday, July 18, 2018

1 18 7 Humor Meymey Sunda

Hanjakal pisan
Naha?
Boro jangot dipanjangkeun
Aripek?
Gadis nyebut Aa
Naon lepatna?
Teu ngahargaan perjuangan
Kedahna?
Karuhuuuuun atuh!

Haha

#meymey_komtas
Bitcoin Offers:
Free Bitcoin, Double Bitcoin, Bitcoin Investment, Bitcoin Trading



"Bitcoin and Forex are high risk business. We must join them smartly."

No comments: