Wednesday, May 2, 2018

2 2 5 Sundaan

#Sundanese
Antara Garut-Sumedang
Antara Cisewu-Babakan
Tah di dinya ngancikna rasa
Teu aya nu nyangka
Haté wakca balaka ka salira.

Hahaha

Bingung ieu mah hashtag-na...
#HariringCisewu
atanapi
#TembangBabakan
heuheuheu
Bitcoin Offers:
Free Bitcoin, Double Bitcoin, Bitcoin Investment, Bitcoin Trading



"Bitcoin and Forex are high risk business. We must join them smartly."

No comments: