Wednesday, May 16, 2018

1 16 5 Sunda Cacaritaan

*Ibuna atanapi Putrana?*

Rebun-rebun kénéh, Udik badé namu ka tatanggina. "Punten Ma, dupi ibuna nuju aya?"

"Nuju ka pasar. Sakedap deui uih. Mangga diantos we, A," saur Ema Onah.

Udik masih ngahuleng...
"Neng Ida mah aya." Ma Onah daria.

"Sawios, bade ka Ibu wé."

"Neng Ida nuju libur kuliahna da, A." Ma Onah nyarios deui.

Gulutrak panto dibuka. "Mangga ngantosna dilebet, A." Neng Ida imut sanaos katingalina teu acan ibak.

#ch_komtas Sunda fiksi
Bitcoin Offers:
Free Bitcoin, Double Bitcoin, Bitcoin Investment, Bitcoin Trading



"Bitcoin and Forex are high risk business. We must join them smartly."

No comments: